Jom kenali Bintang Baru Nynaa Harizal

dffdfdfdf

Apa khabar dan selamat petang semua. Bermula hari ini akan ada satu slot baru dalam Gelanggang Filem iaitu #BintangBaruGF iaitu slot istimewa untuk memperkenalkan bintang baru dalam industri seni hiburan kita.

Untuk kali ini, bintang baru yang ingin diperkenalkan ialah Nynaa Harizal. Nama sebenarnya bintang baru ini ialah Nurul Hanyna Harizal, ingin dikenali sebagai Nynaa Harizal yang ingin mencuba nasib dalam bidang lakonan. Gadis berusia 21 tahun ini mempunyai ketinggian 165 cm (rendah sikit daripada admin) dan mahir dalam berbahasa Melayu dan English.

Nynaa Harizal pernah menjadi pengacara di dalam program Bend The Rod di TV2. Nynaa Harizal turut terlibat dalam iklan seperti Panasonic, Teh Boh, Silky Girl, Mydin, dan Nescafe. Pernah terlibat dalam drama Hero Seorang Remaja (watak tambahan, kawan kepada Puteri). Nynaa Harizal bakal muncul dalam drama slot Akasia yang bertajuk Kekasihku Paksa Rela. Menggalas watak sebagai Nonie, Nynaa Harizal bakal digandingkan dengan pelakon hebat serta kacak iaitu Remy Ishak.

Semoga Nynaa Harizal lebih berjaya dalam bidang lakonan pada masa akan datang. Good luck!

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s